Дневниците на медицинската нинджа

Go down

Дневниците на медицинската нинджа

Писане  Бухтичка on Пон Сеп 08, 2008 5:22 am

Това е писано в пристъп на лигня с един приятел, докаро играехме РП в един Наруто форум. Той играеше от името на Кабуто, а мояте героиня се казваше Неко и му беше нещо като ученичка по медицина. Е, обучението беше забавно... lol!

Дневниците на медицинската нинджа!
Част Първа: Неуспешната операция на пациентката Х Very Happy

Кабуто и Неко стояха в мрачната лаборатория. Имаха нов случай! Пациентката Х трябваше спешно да бъде оперирана. Тя лежеше на едно болнично легло и очакваше операцията да започне всеки момент.
-Упойка-каза Кабуто на Неко.
Неко отиде до един от шкафовете и извади огромен чук, след което прасна пациентката Х по главата с него и се ухили на Кабуто.
- Упойката е сложена, докторе! Twisted Evil
- Подай ми сега силикона - бе следващото нареждане на доктора.
Неко домъкна легена и загреба с шепи от гадната течност (силикона) и гордо го плясна в ръцете на Кабуто.
"И аз незнам к’во правя."- помисли си сивокоското.
-Целта ми е да пробвам новият експеримент а сега дай ми един кунай за да разрежа корема й и да изкарам бебето.. - накрая промърмори Кабуто.
След няколко напрегнати минути, от Лабораторията се чу дрезгав крясък, който се превърна в истеричен писък.
- Докторе, момиче е!... май... Кабуто? За какъв пол се брои, ако имаме малко изчадие с неопределена горна и долна част на тялото?!? О_О ХD И не мога да разбера това, сега, устата ли му е или не е...?!? - Неко стоеше и се пулеше срещу "нещото", което не спираше да се дере и да се гърчи.
-Добре режи де ти падне, па ако нещо, нека мре там в собствената си слюнка и кърви. - изкоментира нинджата.
Момичето се ухили маниякално и цепна... нещото на две. То продължи да се гърчи и след малко вместо едно гадно и слузесто нещо, там имаше две! Неко изгледа резултата с погнуса и взе, че запрати двете гадинки в огъня, с думите:
- Следващия пациент да заповяда... - точно тогава, червенокоската се сети, че още имаха пациентката Х. Тя попита Кабуто, дали има някакви предпочитания, къде да реже. Без да се замисля нито за миг, доктор Безсрамен, каза делово:
-Първо отрежи главата да не ни пречи,посвле и свали панталоните да изследвам женското тяло а после цепи там. Razz *perverted grin*
Неко извади катаната си и каза "храс". След малко главичката на момичето се търкулна по коридора, ала Медената питка, а плъховете, само подтичваха след главата и й казваха:
- Главичке, ще те ям!
После, червенокоската забрави, че първо трябва да смъкне панталона и направо замахна, за да сцепи пациентката, ама малко се престара, та сага си имаха 2 хикса или по-точно - две половинки от един Х...
- Упс! Razz - каза Неко и се ухили на Кабуто.
- Опс ти си срязала сърцето...е изгубихме още един...карай, мятай го на куп при другите и вкарвай следващия. - измърмори Кабуто и изхвърли трупа на бившата пациентка при купчината с останали трупове.
Неко огледа критично кървавата баня в операционната. Тя хвана цялото легло и го метна на върха на огромна "купчинка с неуспешни опити". След което момичето най-невъзмутимо отвори вратата на Лабораторията и се провикна:
- Моля, следващият обре... пациент да заповяда в операционната зала! Laughing


Извод: Молете се да не се разболеете! Smile

_________________
avatar
Бухтичка
Admin

Брой мнения : 41
Age : 25
Местожителство : В кошмарите ти
Registration date : 03.09.2008

Вижте профила на потребителя http://ninjafighters.site-forums.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите